Vintage Shop oud

Designmeubelen, vintage en retro

Zelf doet Meesterlijk Stofferen ook aan hergebruik. Soms loop je tegen een designstoeltje of -fauteuil aan dat schreeuwt om een nieuw leven. Nadat ze voorzien zijn van nieuw binnenwerk, vaak met een opgeknapt of gerestaureerd (buis)frame en opnieuw gestoffeerd naar eigen smaak, worden de vernieuwde meubels bij Meesterlijk Stofferen verkocht. Gewoon, online. Toch even in het echt proef zitten? Kom gerust langs om deze juweeltjes te bekijken. Onderstaande stukken zijn te koop in het stoffeeratelier.

 

Upcycle tassen

Van bankstel tot handtas, het kan! In plaats van het oude leer van een bankstel weg te gooien, tovert Meesterlijk Stofferen dit om tot een tas van hoge kwaliteit. Het oude leer is daarmee geupcycled tot een functionele en vooral unieke tas die nog een heel leven meekan. Praktisch design en fraaie ontwerpen, duurzaam en handgemaakt uit restmaterialen.

 

Upcycle sierkussens

In plaats van de restjes van de nieuwe meubelstoffen weg te gooien, worden deze restanten getransformeerd in unieke sierkussens van hoge kwaliteit en uitstraling. De kussens zijn in verschillende maten te verkrijgen en vormen een kleurrijke aanvulling voor uw bank of fauteuil. Door het gebruik van restanten is ieder sierkussen uniek in zijn design!

 

De sierkussens zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen van o.a. Kvadrat, De Ploeg, Gabriël, Bute Fabrics, Keymer etc, en zijn veelal van wol of katoen. De hypoallergene polyester vulling behoudt zijn vorm en geeft het lichaam een zachte ondersteuning.

 

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze vintage en unieke stukken? Of loopt u zelf met het idee voor een kussen of tas? Vraag dan naar de mogelijkheden voor de verwezenlijking van uw idee. Zowel de designmeubelen, upcycle tassen en sierkussens zijn te bewonderen in het atelier. Kom gerust langs om een kijkje te nemen, of neem even contact op via e-mail of een appje. Direct bestellen? Dat kan via de webshop.

Contact

 

Meesterlijk Stofferen is open op afspraak, ook in het weekend of op feestdagen!

Bel, e-mail of app even en vraag naar de mogelijkheden.