Over


Over

Over Meesterlijk Stofferen

 

Meesterlijk Stofferen is een ambachtelijke meubelstoffeerderij en vintage (web)shop, gevestigd in Rotterdam. De drijvende kracht achter dit atelier is Dinske Wijkhuizen. In opdracht van particulieren en bedrijven blaast zij nieuw leven in versleten meubelstukken. Soms is de kwaliteit niet meer wat deze geweest is, soms is het simpelweg tijd voor verandering. Elk meubel is een uniek stuk en daarom is het stofferen altijd maatwerk. Met passie, vakmanschap en oog voor detail wordt er naar elk design gekeken.


Meesterlijk Stofferen is lid van een landelijk kennisnetwerk voor vrouwelijke meubelstoffeerders, meubelstoffeergroep.nl. De aangesloten leden zijn allen nieuwsgierige dames, die de kennis over hun vak graag willen uitbreiden en willen delen met vakgenoten. Niet alleen blijft een ieder zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar zo blijft de kennis over dit mooie ambacht ook bewaard.

Meesterlijk Stofferen  is gespecialiseerd in designmeubelen, zoals onder andere die van Martin Visser, Gelderland, Leolux, Spectrum, Gebroeders de Wit, Gispen, Artifort, Louis van Teeffelen (Wébé of Topform), Dutch Originals, Pastoe, Bovenkamp etc.


Wat doet Meesterlijk Stofferen nog meer?

 

Verder kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht voor vakkundige bekleding van kantoormeubelen, loungebanken, behandeltafels, bioscoopstoelen en horeca-interieur of voor projectstoffering. Voor speciale verzoeken, zoals het op maat maken van losse kussens, eet-of loungehoek, kan er altijd worden overlegd.

Tot slot is Meesterlijk Stofferen trotse sponsor van:

Stichting Zwerfkatten Rijnmond


Duurzaamheid

 

Meubels geproduceerd in de jaren ’50, ’60 en ’70 werden gemaakt voor de eeuwigheid. Door de solide constructie, gebruik van degelijke materialen en mooie ontwerpen gaan deze producten

heel erg lang mee. Tegenwoordig gaan de goedkope meubelstukken maximaal een jaar of acht mee – ontzettend slecht voor het milieu. Dat kan anders! Zo helpt u mee:

 

Door uw designmeubel te laten herstofferen met een nieuwe stof en nieuwe vulling, kan het weer jaren mee. Duurzaamheid, hergebruik van materialen en het reduceren van de afvalstroom zijn belangrijk – door uw meubelstukken opnieuw te gebruiken, draagt u bij aan een circulaire economie. Meesterlijk Stofferen adviseert u graag over de mogelijkheden van herstoffering van uw meubel, en brengt uw versleten en comfort missende meubels graag terug in nieuwstaat.

 

Is het binnenwerk en/of vering nog goed? Dan worden deze opnieuw gebruikt. Twee vliegen in één klap: de materiaalkosten blijven voor u als klant beperkt en we letten op de CO2-voetstap!

Contact

 

Meesterlijk Stofferen is open op afspraak, ook in het weekend of op feestdagen!

Bel, e-mail of app even en vraag naar de mogelijkheden.