Route
Dinske Wijkhuizen Meubelstoffeerder Meesterlijk Stofferen

Routebeschrijving Openbaar vervoer

Reis met de metro of bus naar halte Metrostation Marconiplein, uitgang Europoint/Marconiplein.

 

Steek het Hudsonpad (fietspad) en de Vierhavensstraat bij de voetgangerslichten over. Aan de overzijde linksaf richting KFC en Leen Bakker.

Steek de Keileweg over ter hoogte van Leen Bakker bij de voetgangerslichten. U staat nu bij het pand van de Keilewerf. Loop nog circa 50 meter rechtdoor en ga dan door het hek aan uw rechterhand het terrein van de Keilewerf op. Hier treft u de algemene entree.

Meesterlijk Stofferen is in het pand gesitueerd in atelier C9.

 

 

Visitekaartjes

Routebeschrijving auto

 

Gratis parkeren

Auto vanuit Den Haag/Delft

A13 richting Rotterdam, rechts aanhouden richting Europoort, rechts afbuigen naar A20 Europoort, neem na 1,5 km de afslag Delfshaven (afrit 12). Onderaan de afrit rechtsaf bij de verkeerslichten, u bevindt zich op het Giessenplein. Hier rijdt u 2 km rechtdoor over de Tjalklaan (S114).

De Tjalklaan gaat na de kruising met de Schiedamseweg over in de Vierhavensstraat (S114). Op de Vierhavensstraat gaat u rechtsaf bij de eerste verkeerslichten (Leen Bakker aan uw rechterhand). Tegenover de Praxis draait u links een klein parkeerterrein op. Aan dit parkeerterrein ligt de ingang/toerit van de Keilewerf, Keileweg 4. Rijdt via deze ingang naar het parkeerterrein gelegen achter de Keilewerf. Het parkeren is gratis.

 

Staat de grote roldeur niet open, betreedt dan het pand via de algemene entree (automatische schuifdeuren). In het pand treft u op locatie C9 de werkplaats/atelier van Meesterlijk Stofferen aan.

 

Auto vanuit Gouda/Capelle aan den IJssel

A20 richting Hoek van Holland, afslag Delfshaven (afrit 12)

Zie verdere routebeschrijving vanuit richting Den Haag/Delft vanaf afrit 12 Delfshaven

 

Auto vanuit Maassluis/Vlaardingen/Schiedam

A20 richting Rotterdam, afslag Delftshaven (afrit 12), onderaan de afrit rechtsaf bij de verkeerslichten, de Tjalklaan op (S114).

Zie verdere routebeschrijving vanuit richting Den Haag/Delft vanaf de Tjalklaan (S114)

 

 

 

Keileweg 4, 3029 BS Rotterdam

KvK 63349531

+31 6 1863 1343